De trainingsgroep voor de jeugd is gegroeid naar 6 spelers in handbewogen rolstoelers (H) en 6 spelers in elektrische rolstoelen (E). Om de trainingen wat beter te laten verlopen zoekt Haag88 iemand die na de gezamenlijke warming-up bijvoorbeeld de H-spelers een half uur meer specifieke trainingsoefeningen kan laten doen en daarna bij het afsluitende partijtje kan coachen. Uiteraard helpt men in het begin met die oefeningen, maar veelal zijn die niet anders dan bij het reguliere zaalhockey.

Informatie kan tijdens het toernooi in de Schilp 13 mei, of daarna iedere zaterdagochtend in Sporthal de Altis van 9.30-11.00 uur bij Thea Smit 0637038139 of t.h.smit@casema.nl

Artikel van inrijswijk.com:
https://inrijswijk.com/2023/05/02/haag88-zoekt-trainer-voor-jeugdspelers/
Geschreven door Ronald Mooiman