Fitness

In de fitnesszaal van het revalidatie centrum dat nu Basalt heet, maar voordien de Sophiastichting heette aan de Vrederustlaan 180 beschikken ze over moderne fitness apparatuur. Zo zijn er verschillende cardio apparaten en een legio aan krachtonderdelen te vinden.

Een aantal zijn er vanuit een rolstoel te gebruiken.

Op de maandagavond huren wij van Haag88 die ruimte en hebben daar een deskundige lesgever staan. Er komen mensen die allemaal met een blessure of beperking door het leven gaan. Dit moet je zien in de breedste zin van het woord. Zo hebben we een aantal mensen met artrose of reuma, mensen met een visuele beperking en rolstoelers die wat aan hun algehele conditie willen doen. De meesten hebben bij hun eigen fysiotherapeut vaak al ervaren wat voor oefeningen het beste voor hen zijn en kunnen hier dus gewoon mee doorgaan.

Natuurlijk moet er naast het sporten ook gelachen worden, dus wordt er tussen het sporten door dan ook heel wat afgepraat,

Kortom, de fitnessafdeling van Haag88 is een toegankelijke en professionele sportinstelling, waar ook het sociale gebeuren niet vergeten wordt!

 

Tijd:
18.30-20.30

Locatie:
Revalidatiecentrum Basalt
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Meer informatie:
info@haag88.nl