Kickit

Kickit is rolstoelvoetbal en rolstoelvoetbal is Kickit. Dé vorm van voetbal waar iedereen mee kan doen! Kickit zorgt voor sportplezier, samen bewegen en voetbalpassie delen tussen mensen met een beperking én tussen mensen met én zonder beperking. De AmiGo Vanuit je eigen rolstoel met één druk op de knop een voetbal wegschieten. Je draait, positioneert en schiet de bal om te scoren en….DOELPUNT! Om Kickit te spelen maak je gebruik van de AmiGo (voetbalschieter). De AmiGo is een sporthulpmiddel dat aan de voorkant van een rolstoel (hand of elektrisch bediend) bevestigd kan worden en maakt het voor rolstoelgebruikers mogelijk om mee te doen met voetbal. De AmiGo kan ballen oppakken, ballen vasthouden, de bal met verschillende snelheden wegschieten en de bal afpakken van andere spelers. Met andere woorden rolstoelvoetbal met de AmiGo is FUN!!

In onderstaande voorbeeld ziet u hoe een eenvoudig speelveld is opgebouwd genaamd KICKITCHAMPIONS dit is spelen 3 tegen 3 zonder (doelman (m/vr) en is te gebruiken als oefenveld.

Voor gevorderden komt er een hogere klasse dit is KICKITKLASSE1, klasse1 is een wedstrijdveld met 2x drie spelers en een (doelman (m/vr)) leuk om competities mee te spelen.

Is je interesse gewekt; Meld je dan aan bij HAAG88 SPORTVERENIGING
Email ag.vanthoog@haag88.nl of info@haag88.nl

Bellen kan ook mobiel 0653402000

We zien je dan in de sporthal HKV ONS Eibernest

Tijd:
Elke woensdagmiddag
(vanaf 1 april)

Locatie:
Sporthal HKV ONS Eibernest
Steenwijklaan 16
2541 RL Den Haag

Meer informatie:
info@haag88.nl